Vecka 4

Idrott 8B  friluftsliv utomhus

NO 8B Vecka 7, fredag 19/2  prov i biologi, kapitel 4 ”Ditt liv”

Svenska 8A har arbetat med ett argumenterande tal ”mitt ekologiska fotavtryck” vi har tittat på genren, diskuterat och arbetat gruppvis med argumenterande tal. Nästa vecka ska vi titta på olika argumenterande tal och skriva ett gemensamt.

Spanska 8A: – Vi har arbetat med kapitlet ”En la ciudad” / I staden . Nästa vecka ska vi göra det muntliga delprovet på fredag.

Spanska 8B jobbar för fullt med kapitel 3 och lär sig bland annat nya verbformer – och repeterar gamla! Vi ska nu jobba med en text som handlar om vägbeskrivningar och hur man frågar efter vägen/beskriver vägen till en plats…..🧭🗺🤔

MATTE åk 8 

Vi har arbetat med att skriva uttryck och att förenkla uttryck. Nästa vecka ser vi fram emot att träffa er i skolan igen och jobba matte. Du behöver vara klar till och med kapitel 2.3. Vi kommer att ha ett test i veckan på det vi jobbat med hittills.

Anteckningar filmer från genomgångar hittar ni på Teams

8B Anteckningar från genomgångar hittar du i OneNote/Innehållsbibliotek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *