Vecka 41

8A Svenska

 

Denna vecka har 8A slutfört sina berättande texter om min granne är en mördare inom genre rysare, de har även påbörjat sin sista läslogg. Nästa vecka kommer vi att påbörja ett område om sociala medier, vi ska arbeta en del med källkritik och annat matnyttigt inom sociala medier.

 

 

8B: s spanska-grupp

 

har vi börjat med kapitlet ”Mi vida” som bland annat handlar om ord för möbler, rum och fritidsaktiviteter. Prov inplanerat på fredag 16/10 så vi har mycket att hinna med på lektionerna fram till dess

 

8B Svenska

Den här veckan har 8B debatterat om innehållet i När hundarna kommer. Vi avslutade med att eleverna fick skriva en reflektion med koppling till mordet på John Hron. Nästa vecka kommer vi att börja med ett nytt arbetsområde som omfattar sociala medier och källkritik.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *