ÄMNESKOLLEN

Hejsan!
Här kommer en liten kort uppdatering kring vad eleverna arbetar med i en del utav ämnena. Vi lärare vill understryka att det är väldigt viktigt att eleverna håller koll vad som händer i teams då alla uppgifter och information kring elevernas arbete i respektive ämne kommer att finnas där framöver.


MATTE
Eleverna ska jobba klart med kapitel 4, prov på kapitlet kommer att vara på fredag, alla elever som missar prover får göra provet när de är tillbaka.

ENGELSKAVi fortsätter med värdegrund, all information kring arbetet kommer ikväll på teams under fliken engelska.

NO– Hej! I  No kommer vi att försätta med kemin enligt planeringen som finns på Teams.

MVH Jawad

IDROTT 7APå fredag ska eleverna redovisa sina danser som de tränat ihop i mindre grupper. Ett bra tips är att repetera dansstegen hemma så att de verkligen sitter tillsammans med rätt takt.

IDROTT 7B – På fredag ska eleverna redovisa sina danser som de tränat ihop i mindre grupper. Ett bra tips är att repetera dansstegen hemma så att de verkligen sitter tillsammans med rätt takt.

SOÄven i SO hittar ni information om vad vi gör varje lektion i teams.

MUSIKSaknar arbeten ifrån en del elever. In i IST och kolla om du blivit bedömd i det du lämnat in, om inte så har du ej skrivit namn på det du lämnat in. Maila bildspelen igen isåfall till Natalie.radstrom@edu.sigtuna.se

Kompositionerna behöver eleverna airdropa till min ipad, kom förbi musiksalen och gör det, så snart som möjligt! Alla elever som ej lämnat in sitt arbete kommer att rödmarkeras i IST.

Nuvarande uppgift handlar om att skriva ett omdöme på mina låtar som jag skrivit😃 eleverna verkar tycka det är kul! All info kring uppgifterna finns under fliken MUSIK i IST.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *