V.3

Hej!

Ny termin och ny vecka och vi lärare kommer att ta nytag med skolans mobilpolicy, alla elever måste lämna in mobiltelefonerna. Nu har vi problem med att en del elever kommer till skolan och säger att de ej har någon mobil, vi skulle vilja ha det bekräftat ifrån en förälder så att vi vet att det stämmer. För att förtydliga så samlar vi in telefonerna  för att fokusen på lektionstid ska vara på studiero och studiearbetet, inte chattar och mobilspel. 👾💬

Samtalsdagar kommer att vara den 13 februari och den 17 februari. Vi återkommer med tider, så håll utkik! 🍀

ÄMNESKOLLEN

NO

Eleverna i åk 7 har på torsdag prov på kapitel 3, värme. 🔥

MUSIK

Uppgiften bygga en del utav ”Beat it” i garageband ska vara klar till torsdag. Jag finns i musiksalen på eftermiddagarna om någon behöver hjälp med den! 🎵

MATTE

Vi arbetar med kapitel 4 bråk och procent, en ny terminsplanering finns uppe under fliken ”terminsplaneringar”. Det finns även en ny film under fliken ”matte-videos” som är väldigt bra att titta igenom, gärna ett par gånger.🤯😃👍🏼

IDROTT

Idrott åk 7a: Under vecka 3-5 kommer Daniel att vikariera för Åsa som är föräldraledig. Dessa veckor arbetar vi med lekar & spel med boll och Livräddning vid vatten. Vecka 5 kommer vi att åka skridskor så det är en bra idé att redan nu kolla att skridskorna och hjälm fortfarande passar 🌟

 

2 reaktion på “V.3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *