Ämneskollen

MUSIK

Vi har på musiken denna termin arbetat med kunskapskraven rytmstämmor, piano och gitarr-ackordspel. Eleverna har arbetat med grunderna för att nu komma igång med terminens slutarbete, ”Så mycket bättre”. Eleverna har valt en låt som de tillsammans med sin grupp ska göra om på valfritt sätt utifrån mina eller egna tips och trix. Det är kul och se deras roliga idéer och alla framsteg dem tar i sitt musicerande. Veckorna framtill lovet har jag öppet i mitt klassrum på alla studiestöd timmar, detta för att de elever som vill nå målen eller ett högre betyg, ska kunna komma och öva tillsammans med mig i mindre grupp.

Åk 7 ska också sjunga på julavslutningen, och har därför också sångläxa. Denna finns uppladdat i team under fliken musik.

Heja🍀🎵

SVENSKA

http://höjdarna06.se/svenska-med-emma/

SY-SLÖJD

Allmän info

Nästa vecka (v.48) kommer vi på högstadiets ha en fokusdag. Det innebär att eleverna själva kommer få chansen att arbeta med de ämnen som de måste komma ikapp i eller tycker är extra svårt. Det finns även chans till fördjupning och höja sitt betyg, för de som vill det. Detta innebär att vi har schemabryt och alla elever slutar kl 14.30 denna dag. 🍀

Nytt schema började gälla i måndags, schemat finns under fliken ”schema”

7A – http://http://höjdarna06.se/schema/

7B – http://http://höjdarna06.se/schema-7b/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *