V.45🍂

Hejsan!

Nu är vi alla nu tillbaka ifrån höstlovet förhoppningsvis utvilade och redo att kämpa de sista veckorna fram till jullovet och terminsslut. Vi har haft möten alla lärare tillsammans under lovet och rett ut resultat och hur vi ska kunna peppa och hjälpa elever att alla nå målen! Det som är på gång är coachande samtal tillsammans med elever som vi mentorer kommit fram till behöver det. Sedan kommer vi under denna vecka att skicka hem ämnesvarningar så att ni föräldrar ska veta i tid i vilka ämnen som just ditt barn riskerar att få underkänt betyg i.

Ämneskollen:

I matten börjar sjuorna nu med kapitel 3 och här kommer en film som mattelärarna vill att alla sjuor ska kikar på.

NO:

Denna vecka har eleverna prov i teknik. 7B har prov imorgon (onsdag) och 7A på torsdag. De kommer att börja jobba med fysik nästa vecka (V.46).

Svenska för 7A:

Denna vecka på fredag är sista dagen för boksamtal, se till och vara förberedda inför detta. Eleverna ska sedan skriva en recension på boken ”När jag inte hade nåt”. Boken finns inläst i ALLA elevernas iPad (teams). Lyssna hemma om ni inte har läst klart boken!

Heja! 🍀

 

En reaktion på “V.45🍂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *