Ämneskollen

SVENSKA

Eleverna ska ha hunnit med att läsa eller lyssna på alla delar fram till del 3 i boken (När jag inte hade nåt) och även svara på frågorna till det. Delarna ligger uppe i teams och där hittar ni även frågorna till varje del.

Andra VIKTIGA KOM-I-HÅG

• Svenska: Boksamtal under vecka 43
• Svenska: Inlämning av recension 8 november kl. 17.00

ENGELSKA

Veckan som har gått (v.41) har vi arbetat med grammatik. Vi kommer även att fortsätta arbeta med det även denna vecka. V43 så kommer eleverna i åk 7 att ha ett prov i grammatik för att se hur mycket eleverna kommer ihåg. 

MATEMATIK

I matten arbetar eleverna med kapitel 2, kapitlet handlar om taluppfattning.

Eleverna i 7A har haft ett prov på kapitel 2:1- 2:4. Det har varit bra för May att kunna se hur väl eleverna har förstått detta arbetsområde. På fredag vecka 43 så kommer alla i årskurs 7 att ha matteprov på hela kapitel 2.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *