Vecka 22

Hej hej 😎🤩

Med snabba steg går vi mot lov. Kort vecka och även nästa blir en kort vecka. Vi börjar bli klara med skolarbeten och mycket schemabrytande aktiviteter dom sista dagarna, därför är det extra viktigt att ni är här och läser info.

Bra jobbat idag på friidrottsdagen! Vad ni hoppade högt och långt, kastade långt och sprang snabbt🌟

På måndag är tanken att klassen ska bowla och äta efterrätt för pengarna vi har sparat ihop. Vi har prliminärbokat 5 banor på O’learys kl. 13.00 och därefter sagt att vi vill fika och fått ett paketpris. Vi slutar ca 14.30 vid Olearys och får ta sig hem på egen hand. För att eleverna ska kunna göra det här behöver tre föräldrar följa med och vi behöver veta vilka som kan innan måndag kl. 08.00 då jag ringer och bekräftar bokningen. Maila oss 🙂 Noopur och Camilla är alltså inte med på bowlingen, det är något som ni vårdnadshavare ansvarar för. Vi erbjuder att åka buss med klassen ner till centrum men sen åker vi tillbaka.

Nästa vecka kommer vi börja städa och rensa våra iPads. Viktigt att ta med laddaren till skola och lämna in den då vi ska samla in iPads och inventera laddare.

 

Vecka 23

Måndag: Bowling? 

Tisdag:

Onsdag: Idrott (utomhus)

Torsdag: Lediga

Fredag: Lediga

 

Trevlig helg önskar Camilla & Noopur ☀️

2 reaktion på “Vecka 22

    • Eftersom det var en kort vecka så sparar vi höjdarna till nästa vecka, så slår vi ihop två veckor.
      Men idag blev jag imponerad av alla er höjdare ⭐️ Så kul att se er friidrotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *