Veckobrev v.21

Hej! Först och främst tack till alla föräldrar som kom på höjdareftermiddagen 🌟

Den här veckan har vi fortsatt med uppsamlingsvecka i SO och NO där uppgifterna alltså varit individuellt anpassat beroende på vilket arbetsområde man ville komplettera och möjlighet att kunna höja sitt betyg i.

Nästa vecka är det en kort vecka pga Kristi himmelsfärdsdag och på onsdag ska åk 4-6 har friidrottsdag på Midgårdsvallen. Vi börjar kl.9.00 direkt på Midgårdsvallen eller kl. 8.10 här på skolan om du vill ha mat härifrån och så tar vi oss dit tillsammans. Vi slutar dagen där ca. 12.30 och beger oss då tillbaka till skolan, självklart får ni som vill åka med då också.

Den här dagen får vi pastasallad med köttbullar från skolan och en festis och du behöver ta med egna bestick och en låda med lock för att ta maten i. Om du vill ha egen mat går det fint! Viktigt är att om man vill ha mat från skolan så måste man börja här kl. 8.10 för att fylla sin matlåda. Vi går ut med denna information tidigt för att ni ska kunna meddela om ert barn ska ha mat från skolan eller inte, det blir onödigt mycket svinn att beställa mat till alla istället för enbart till de antal elever som tar mat. Därför önskar vi att ni pratar om detta hemma så vi kan skriva upp hur många som ska ha mat, tack!

Eftersom vi är ute hela dagen och rör på oss har vi bestämt att alla får ta med sig en godsak var i form av kaka, bulle, muffins eller liknande. Kom ihåg att ta med en vattenflaska ⭐️

Vecka 22

Måndag: 

Tisdag:

Onsdag: Friidrottsdag (se info ovan)

Torsdag: Lediga

Fredag: Lediga

 

Trevlig helg önskar Camilla & Noopur ☀️

3 reaktion på “Veckobrev v.21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *