Veckobrev v. 20

Hej 😎

Med snabba steg rör vi oss mot sommar och ledighet. Men innan det är det saker som ska hinnas klart och göras och här jobbar vi alla på i full fart! Den här veckan och tiden framöver blir det mycket NO och SO. En del som alla jobbar med och gör klart men mycket individuellt anpassat beroende på hur man ligger till. Vi har också haft musikprov, halva klassen har varit funktionärer och så har vi spelat brännboll.

Nästa vecka på tisdag ska andra halvan vara funktionärer till Steningehöjdens åk f-3 på midgårdsvallen. Eleverna börjar där 8.45 och slutar ca. 13.00. Lunch finns på plats men vill ni ha med egen är det ok. Kläder efter väder! Alla elever får den här dagen ta med en fika/godsak. Vi som är i skolan den dagen slutar kl. 14.00

På onsdag kommer halva klassen (grupp 2) åka på utflykt och slutar ca 14.00 vid Märsta station. Vill man åka tillbaka till skolan med mig går det självklart bra.

På onsdag kommer vi också ha Höjdareftermiddag då ni är välkomna att titta på samtliga nationella prov. Detta mellan kl. 15.00–17.00. Vanligtvis har hela skolan denna eftermiddag samtidigt och det är obligatoriskt. I år kommer vi göra det annorlunda. Det är valfritt att komma, vi rekommenderar såklart att ni kommer. Kan föräldrar ej närvara är elever självklart välkomna själva. Detta är det enda tillfälle då du kan bläddra igenom och få se proven. Resultaten i matematik får du också då.

Vecka 21

Måndag:

Tisdag: halva klassen funktionärer andra halvan har schemabrytande i skolan. Se info ovan.

Onsdag: Idrott, Utflykt och Höjdareftermiddag, se info ovan

Torsdag: ingen idrott

Fredag: 

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *