Veckobrev v.7

Hej! En kort och annorlunda vecka då jag knappt fått träffa er elever men istället fått träffa alla föräldrar. Vi vill börja med att tacka er för att ni tagit er tid och kommit hit på vår arbetstid! ⭐️

I veckan har vi arbetat med historiska talsystem, gjort färdigt inför samtalen och så har Peder, vår praktikant, börjat ett arbete med sagor på engelskan. Under samtalsdagarna har vi arbetat med NO och nervsystemet och så har alla arbetat med att skriva om ett land i Europa. Denna uppgift måste vara klar på måndag eftersom vi då jobbar vidare med SO. Är du inte klar, se till att fixa det under helgen.

Alla vikarier som varit med gruppen dom här dagarna hälsar att det varit väldigt trevlig och kul att få jobba med klassen! Heja oss 👍🍀

Spanskaläraren John hälsar att terminens planering kan ni hitta här:  https://www.johndroguett.com/planeringar

Vi påminner om skolval som stänger på måndag: Här kan ni göra det. Även om ni väljer att stanna på Höjden så gör ni ett aktivt val.

På fredag är det friluftsdag för åk f-3 och åk 6. Vi har med lågstadiet eftersom det är vi som ordnar och leder friluftsdagen. Alla elever har förberett en lek som de ska hålla i under hela dagen. Det som gäller är kläder efter väder! Ta med något varmt att dricka om du vill. Lunch äter vi på skolan som vanligt.

Vecka 8

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: idrott

Torsdag: ingen idrott pga friluftsdag för åk 4,5,7

Bilogiläxa till torsdag. Läs/ lyssna om Våra sinnen.

Fredag: Friluftsdag för oss, se info ovan

Vecka 9 Sportlov

Trevlig helg önskar Noopur, Camilla och Peder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *