Veckobrev v. 47

Hej!

Jag börjar med att be om ursäkt för det sena veckobrevet.

I fredags har vi haft en väldigt utvecklande och aktiv dag! Så kul att få ha er i engelska och höra eleverna träna på att prata och sen har ni fått rätta ett prov som jag gjort massa misstag. Allt hittar ni i onenote ifall ni hemma också vill testa 😀

 

Resterande vecka har eleverna arbetar på i de olika ämnena, i måndags var både jag och Camilla sjuka och då hade klassen vikarie. Camilla har tyvärr varit sjuk hela veckan så det har varit lite arbete i So, Sv och eng. Vi har inte heller haft några Hemuppdrag den här veckan och kommer ta en paus fram till jul. Däremot om eleverna vill ha extra uppdrag eller liknande så fixar jag det.

Nästa vecka kör vi på nationella prov i Engelska, några grupper i taget. Vi kommer troligtvis köra på tisdag, torsdag och fredag.

Nästa vecka uppmärksammar vi advent på fredag. Alla med uppdraget är att hjälpa till med något hemma som de inte brukar göra. Våran fredagsfinal blir ”något rutigt” ( rutavdrag, hihi 😉).

Vecka 48

Måndag:

Tisdag: studiestöd

Onsdag: idrott

Torsdag: idrott

Fredag: Advent

Trevlig helg 🍀⭐️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *