Bedömningar och missad info i veckobrevet

Hej hopp!

I fredags gick det fort och jag glömde skriva om en fantastisk fadderträff – ni är grymma med era faddrar och varje gång är det lika uppskattat 🍀⭐️ Vi läste för varandra och lekte en lek – kanske vill ni göra det hemma i helgen? 😉

 

Jag har under morgonen suttit med IST och gjort bedömningar av NO arbetet som vi jobbat med under terminen, och fokuserat extra på dom senaste två veckorna. Det är fortfarande ca 10 st som inte skickat in!

Alla har fått en kommentar av mig i onenote, och om ni har skickat in har ni även fått en bedömning på IST. Har du inte lämnat in är det viktigt att du gör det snarast, jag har då skrivit det till dig på onenote. In och kolla 🙂

Hoppas ni alla har en mysig lördag i solen 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *