Veckobrev v. 45

Hej,

En sammanfattning av veckan kommer här från Inez och Sofia D

Nu är kommunens system för registrering av frånvaro igång helt och hållet. Det betyder att vi lärare kan fylla i sen ankomst och frånvaro från lektioner digitalt. Systemet skickar då ut ett sms/mail till er som vårdnadshavare. Viktigt är då att ni förstår att vi registrerar alla minuter som elever inte är närvarande, t.ex. 10 minuter sen in från rast eller 20 minuter ute i korridoren. Självklart registrerar vi inte tid om vi ser ett behov eller en anledning som elever behöver gå ifrån/kommer sent eller liknande. Är läget så att vi inte vet vart en elev är, då ringer/mailar vi alltid direkt till er.

Nästa vecka är det mycket annorlunda. Det är barnboksveckan som skolan kommer uppmärksamma, nationella läsdagen, nationella prov i svenska och simning. Nationella proven kommer introduceras och förberedas på måndag och därefter kommer eleverna i grupper ha proven under veckan.

Vecka: 46

Måndag: matteuppdrag på NOMP, klar med vecka 45 och så får ni ett nytt.

Tisdag: studiestöd 14.20-15.20

Onsdag: simning på eftermiddagen, vi slutar vid midgårdsbadet ca 14.30.

Torsdag: ingen idrott pga simning med andra klasser

Fredag: nationella prov i grupper. Läsning med faddrar, ta med din favoritbok till skolan.

Trevlig helg alla höjdare ⭐️

Kramar från Noopur och Camilla

2 reaktion på “Veckobrev v. 45

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *