Veckobrev v. 19

Hej!

Ännu en kort vecka men mycket som har hunnits med. Eleverna har blivit riktigt grymma på att ta eget ansvar och planera sin inlärning och hur de ska fördela tiden på allt som ska hinnas med. Heja ⭐️

I måndags hade vi en hel dag med engelska – och alla utvecklades och deltog hela dagen! I tisdags hade vi en heldag med att göra klart biologin och parallellt hinna repetera bråk/procent. Wow! Idag har arbetet med norden fortsatt och eleverna har haft musik och slöjd.

Nedan följer mycket information om kommande vecka, viktigt att alla läser!

Måndag: friidrott för lågstadiet

På måndag nästa vecka (14 maj) är det friidrottsdag för lågstadiet. Då ska några från klass 5 hjälpa till. Dom elever som det rör är informerade.

För dessa elever gäller följande:

Börjar antingen på skolan 8.30 och åker buss till Midgårdsvallen med Lotta eller börjar nere vid Midgårdsvallen 8.50. Mat kommer finnas där för dom som vill, men man får också ta med egen mat. En godsak! Ta med vattenflaska (!), kläder efter väder och bra skor. Dagen slutar där nere ca. 13.30 och vill man så kan man åka med Lotta tillbaka till skolan.

Ansvarsområden för eleverna:

Längdhopp 1 – Stella G och Tindra

Längdhopp 2 – Jonathan och Max

60 m – bana 1: Rafael och Hugo

60 m – bana 2: Dijana, Nesli

Höjdhopp: Sami och Elim

Kast med liten boll 1: Hamdi, Sabina och Victoria

Kast med liten boll 2: Sofia D, Sofija K

400 m – start vid 60m banan – Elvira och Inez

Stafett – Rafael, Hugo, Dijana, Nesli, Elvira, Sofia D

De som inte ska hjälpa till på Midgårdsvallen kommer ha en vanlig skoldag här. Ingen vanlig idrott så ombyte behövs ej, men lite uteaktiviteter med Camilla.

Tisdag:

Höjdareftermiddagen för hela skolan. Skoldagen håller på till kl. 17.30 för alla. Föräldrar är välkomman från kl. 15.00. Mellis finns för de som anmält, hinner man hem mellan 14.00-15.00 är det ok. All info om den här eftermiddagen finns från ett tidigare veckobrev här

Alla som vill på skolan får baka, ta mid sig på morgonen och lämna in så att åk 5 kan sälja till sin klasskassa.

Torsdag:

Naturskolan för åk 5, sista för i år. Vi börjar och slutar som vanligt i skolan. Vi kommer vara ute hela dagen vid Rävsta, så kläder efter väder. Vi promenerar dit, bra skor är klokt. Man får ta med egen mat, men annars får vi där. En godsak som vanligt. Den dagen kommer min (Noopurs) mamma följa med oss =)

Vecka 20

Måndag: se info ovan

Tisdag: se info ovan, MA-uppdrag på NOMP, inget studiestöd

Onsdag:

Torsdag: Sv-uppdrag, se info ovan

Fredag: Nyhetsbevakare: Utrikes- Karim och Tindra, Inrikes-Sami, Lokal- Elim, Kultur- Inez, Sport- Claudia

Hoppas ni alla får en trevlig ledighet med massa tid ute i solen

Kramar från Noopur, Camilla och Lotta 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *