Veckobrev v. 3

Hej!

Vi jobbar på för fullt med att förberedda våra samtal och utvärderar vårat arbete från förra terminen, för att möta er föräldrar så proffsigt som möjligt. 🍀🤗 Vi har under dagen visat eleverna hur de loggar in på IST för att se sina omdömen för höstterminen och utvecklingssamtal inför nästa vecka. Logga gärna in ni med så ni hinner förbereda er inför vårt möte. Här kommer lite tips inför samtalen:

Utöver det har fokus varit på division i matematiken, grupparbeten i religion har påbörjats och tittat på Max movie avsnitt 1 på engelskan.

Nästa vecka är det en knasig vecka. På tisdag är det naturskolan för oss. Vi börjar som vanligt och slutar ca. 14.00. Vi kommer vara ute hela dagen, oberoende på väder. Klä er varmt! Vi ska göra en vintervandring runt Rävstaområdet och kommer arbeta med kunskapskrav främst från biologi, men även lite kemi, fysik, idrott. Man får som vanligt ta med sig egen lunch och en godsak och dryck om man vill.

På onsdag har lågstadiet utvecklingssamtaloch då uteblir både slöjd och musik. På onsdag har vi fått låna Helena och kommer därför ha extraidrott i halvklass. På torsdag och fredag är det samtal och prao. Då är Noopur eller Camilla med eleverna, och den andra sitter i samtal. Det är fortfarande några i klassen som inte har en Praoplats, kolla gärna om en kompis kan få följa med så alla kan få se en ny arbetsplats. Hör av er snarast till Noopur eller Camilla om det går att ordna. v.4

Måndag: Idrott

Tisdag: Naturskolan

Onsdag: extra idrott

Torsdag: samtal och prao

Fredag: samtal och prao

⭐️🍀 Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 🍀⭐️

0 reaktion på “Veckobrev v. 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *