Veckobrev V. 21

Hej!

Kort och annorlunda vecka! Vi har haft ifrottdsag i måndags, riktigt kul att se eleverna kämpa. Sen har klassen också haft inomhusidrott idag, med gymnastik. 😃

Vi arbetar vidare med division och nästa vecka på fredag (2 juni) kommer vi ha ett litet divisionstest. Detta för att se vad eleverna känner sig säkra på och vad vi ska fokusera mer på i åk 5. Det är inget nytt uppdrag till nästa vecka och inte heller något studiestöd.

Vi skriver vidare på Huset, och inför varje nytt avsnitt är det så glädjefyllt och härligt att se alla inspirerade elever.

Vi närmar oss slutet av terminen, det är viktigt att vi orkar lite till. Nästa vecka kommer vi arbeta mycket med att avsluta arbetsområden och spara våra arbeten. Hjälp gärna era barn att komma ihåg en laddad IPad när de kommer till skolan!

Vi vill också påminna att vi lämnar alla leksaker hemma under skoldagen! Det är många som tar med sig egna saker vilket leder till många konflikter. Just nu är fingerspinners väldigt populära, även dessa lämnas hemma!

Vecka 22

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: Idrott (ute)

Torsdag: Idrott (ute)

Fredag: MA-test

Trevlig helg! Varma kramar från Camilla och Noopur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *