Veckobrev v. 20

Hej och tack för senast alla föräldrar som kunde vara här på Höjdareftermiddagen! Riktigt kul att se er alla och framför allt se eleverna stolt visa runt 😊🌟

Det här veckan har vi lagt en hel del tid på att förberedda oss inför höjdareftermiddagen men utöver det har vi arbetat vidare med Huset. Vi skriver på i full fart och fantasin flödar, vi måste ju bli klara innan sommaren kommer =)

Här är några exempel på kapitel 4:

[slideshow_deploy id=’1976′]

I matten fortsätter vi lära oss nya sätt att tänka vid division. Bland annat har vi lärt oss att hantera nollor vid division, förenkla i nämnare och täljare samt så har  vi smått börjat undersöka division med minnessiffra. Spännande tycker matteläraren 😉

Nu ligger det också information på rektorsbloggen om hur organisationen kommer se ut nästa läsår. Här hittar ni dit! Det känns väldigt bra och roligt att jag och Camilla fortsätter med blivande åk 5 😄

På måndag ska vi på mellanstadiet ha friidrottsdag på Midgårdsvallen tillsammans med Tingvalla. Då tävlar båda skolornas mellanstadium om en vandringspokal.
Det går fint att komma direkt dit strax innan 9.00 och även gå hem själv ca 13.30-14.00. Vill man så samlas vi här på skolan 8.20 o tar bussen gemensamt 8.35 – meddela om ditt barn tar sig dit och/eller hem på egen hand, tack!

Vi får mat från skolan serverad på plats men man får ta med sig egen mat o fika om man vill. Om du äter mat från skolan behöver du ta med en tom matlåda o bestick. Det är två godsaker o en festis/mer som gäller. Tänk på att ha vattenflaska med eftersom vi är ute o rör på oss hela dagen. 

Den dagen klär vi oss för idrott hela dagen och du behöver inte ta med din Ipad!

Vecka 21

Måndag: Friidrottsdag hela dagen på Midgårdsvallen, se information ovan

Tisdag:

Onsdag: Idrott inomhus!

Torsdag: Kristihimmelsfärdsdag dag – Ledigt

Fredag: Ledigt

Vi önskar er en trevlig helg i solen 😎

0 reaktion på “Veckobrev v. 20

  1. Hej jag har tappat bort min jacka jag råkade glömma dem på Midgårdsvalen är det någon som har råkat ta fel eller har ni lärare tagit med en bombar jacka!

    • Hej Maja,
      Tråkigt. Jag fick tyvärr inte med mig någon jacka men imorgon kollar vi med resten av eleverna och personalen.

      Annars kanske man får åka förbi där och kolla?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *