Veckobrev v. 19

Hej,

Full fart även denna vecka, och nu är det mycket som ska hinnas göras klart och avslutas den sista månaden innan sommaren =)

Idag har vi varit på en fantastisk utflykt. Vi har fått prova på hur skolan var för 100 år sedan, sett ett soldattorp och tvättat kläder. Däremellan har vi hunnit leka tillsammans och bara njuta av varandra!

 [slideshow_deploy id=’1929′]

Vi jobbar på med Huset, och alla elever har börjat skriva på kapitel 4 ”Gårdsfesten”.

I matten arbetar vi med strategier för division och grundläggande bråk. Vi har äntligen börjat bygga modellhus i Minecraft efter våra skissar i tekniken. Sen är det självklart en hel del förberedelser inför nästa veckas öppet hus här på Höjden. Inbjudan ser ni nedan =)

Den 22/5 är det friidrottsdag på Midgårdsvallen o vi ska samlas där strax innan 9.00 och om man vill åka direkt dit går det fint, meddela mig innan, samma sak gäller vid hemgång som kommer ske ca 13.30-14.00.
Vi får mat där men man får givetvis ta med sig egen lunch o fika om man vill (en mer/festis o två godsaker). Det är alltid bra med en extra frukt eller smörgås för att fylla på energi när vi ska vara ute hela dagen.

Vecka 20

Måndag: 

Tisdag: Studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: uteidrott, Höjdareftermiddag 15.00-17.00, se info ovan

Torsdag: uteidrott, studiestöd 14.00 – 15.00

Fredag:

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *