Veckobrev v. 18

Hej,

Vilken kanonvecka vi har haft, både inne och ute! Trots lite rörigt schema med personal och ledig dag så har det funkat fint :=)

Vi skriver på i berättelsen om Huset, och självklart ger vi återkoppling. Skissandet i NO fortsätter och efter nästa skiss ska eleverna få bygga upp ett hus i Minecraft, alla är självklart väldigt taggade! I matten kämpar vi på med division och sambandet med multiplikation. Vi blandar arbetet med matteboken, NOMP, utematte och andra övningar.

För att visa ännu tydligare vikten av arbetet med återkoppling och bearbetning av sina arbeten på skolan såg vi idag denna film (igen!). Kan vara kul att se även hemma

Cecilias blogg hittar ni nya månadsinformationen! Viktigt att alla läser.

Onsdagen den 17/5 är det Höjdeneftermiddagen kl. 15-17 (obligatoriskt för eleverna). Då kommer barnen visa er runt i och utanför skolan. Alla klasser förbereder aktiviteter och mycket som händer på gården också. Mer information om eftermiddagen kommer! Men viktigt att boka in dagen.

På fredag om en vecka åker åk 4 på utflykt till Husby Ärlinghundra, för att få uppleva en gammeldags skoldag. Den här dagen behöver vi börja lite tidigare, 7.50 i klassrummet för att samla oss, dela ut mat och dricka och hinna med bussen som åker 8.08. Vi slutar kl. 13 där och är åter på skolan ca. kl. 14.00. Vill man åka hem direkt därifrån eller hoppas av bussen på vägen är det bra om ni föräldrar meddelar mig. Vill man ha med egen matsäck är det också helt ok. Vi får en baugette av skolan. Man får ta med en godsak att fika under dagen. Tänk på kläder efter väder och vattenflaska!

Vecka 19

Måndag: 

Tisdag: Studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: uteidrott

Torsdag: uteidrott, studiestöd 14.00 – 15.00

Fredag: Utflykt, se information ovan

Trevlig helg önskar fröken Noopur och fröken Camilla =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *