Veckobrev v. 17

Hej!

En fullspäckad vecka och alla elever har jobbat på riktigt bra! Vi börjar lämna skalaområdet i matematiken och rör oss snabbt mot tabeller. Vi skriver på Huset och ger återkoppling för att förbättra våra texter så mycket som det går.

All personal har under året kompetensutvecklats inom STL (skriva sig till lärande) som handlar mycket om återkoppling och att skapa feedback som är givande. I arbetet med Huset är det ett toppenbra arbetssätt. Så här såg checklistan ut för återkopplingen på kunskapskraven som var i fokus på kapitel 1:

Vi har också haft vår Brobyggare tävling och fick se fantastisk kreativa lösningar. I efterhand har vi läst på en del om broar, master och torn. Vi lär oss mer och mer om stabilt och hållbart bygge.

Edvin skickar ett meddelande om att det är lite svajigt med idrottskläder, prata om det hemma, precis som vi gör här på skolan, påminn era barn om att ta med sig både ombyteskläder o handduk. Nu är vi på väg in i puberteten så mycket händer med kropparna o det är viktigt att ta hand om sin hygien. Det är viktigt att alla tar ansvar för duschning, deo o rena kläder.

Vi vill också tipsa er föräldrar om en föreläsning om internetanvändning, mer info här.

Nästa vecka är det nationella prov i engelska för åk 6, vilket betyder att Noopurs ordinarie schema kommer brytas. Istället kommer Camilla, Alexander och Gölin ha åk 4. Camilla är på SETT-mässan under onsdagen så då kommer Alexander och Gölin att vara med klassen på förmiddagen och efter lunch är Noopur med dom.

Vecka 18

Måndag: Ledigt.

Tisdag: Studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: uteidrott

Torsdag: uteidrott, studiestöd 14.00 – 15.00

Fredag:

Trevlig helg och njut av lite extra ledigt på måndag. Kramar från Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *