Veckobrev v. 16

Hej!

Vi har i veckan påbörjat arbetet med konstruktioner och skissar i tekniken, på måndag blir det en lite Brobyggar-tävling. I matematiken fortsätter vi att träna på att förminska och förstora i olika skalor och har påbörjat nöta in 8:ans tabell.

Vi har också påbörjat skrivprojektet som vi kommer hålla på med till sommaren och det kallar vi Huset! Alla var väldigt entusiastiska och ivriga att komma igång med första kapitlet. Så här ser den pedagogiska planeringen ut för arbetsområdet;

Nästa vecka är det åk 4 som håller i skolans storsamling på måndag. Då kommer vi visa upp vårt arbete med svenska uppfinningar!

Vecka 17

Måndag:

Tisdag: Studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: uteidrott

Torsdag: uteidrott, studiestöd 14.00 – 15.00

Fredag: Nyhetsbevakare denna vecka är Maja, Karim, Sofia D och Dijana.

Trevlig helg! Kramar från Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *