Veckobrev v. 14

Hej!

Nu går det fort framåt och vi är redan vid påsklovet! Eleverna har under dagen arbetat på riktigt bra med kulturpoolen och jag är alltid lika imponerad. Och så avslutade vi dagen med att visa upp vad vi har jobbat med. Heja

Under veckan har vi avslutat området med längdenheter och mätning, vi har förbättrat våra NO texter efter återkoppling både av klassen och mig. Kul att höra elevernas resonemang kring poängen med utkast och omarbetning av arbeten. Eleverna har också lånat böcker på vårt nyöppnade biblioteket. I SO har vi fortsatt forska om våra landskap och på svenskan har vi bland annat övat på att intervjua varandra.

Ny månadsinfo på rektorsbloggen som alla behöver läsa och ta del av. Här hittar ni det. Under påsklovet utmanar vi också alla elever att fortsätta med sin läsning, därför kan eleverna delta i påskbingo-tävlingen!

Den finns också på elevernas showbie.

Vecka 15 Påsklov

Vecka 16

Måndag: Påsklov

Tisdag: Studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: uteidrott

Torsdag: uteidrott, studiestöd 14.00 – 15.00

Fredag: 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *