Veckobrev V. 10

Hej!

Den här veckan har vi arbetat med svenska uppfinningar, vi har pratat om Selma Lagerlöf och jämställdhet i samhället. I matten har vi tagit paus från boken och repeterat tallinjen, positionssystemet och uppställning med Pokémon. Arbetat i stationer har fungerat riktigt bra och jag tror eleverna uppskattar korta uppgifter och mycket variation.

Vi har också påbörjat skriva en tärningsberättelse, ritat tärningsgubbar och fortsatt arbetet med programmering och försökt sortera på så många sätt som möjligt.

Idag hade första nyhetsbevakningsgruppen sina redovisningar i matsalen för alla ettor och förskoleklassare. Väldigt lyckat och mycket uppskattat! Mia (lärare i F-1) hälsar att eleverna talade tydligt, högt och så att man förstod! =) Heja er 🌟

Fortfarande är det många elever som inte kommer till skolan med en fulladdad Ipad till skolan varje dag. Det här är ett måste då Ipaden är vårt främsta arbetsverktyg!

Nästa vecka är det ganska mycket som händer så det är viktigt att alla elever läser veckobrevet!

På onsdag är vi inbjudna till en show som kulturskolan håller vi. Vi kommer åka till Kulturum. Eleverna hinner ha ett kort idrottspass utomhus, men hinner inte byta om. Så ombyte behöver man inte ha med! Vi kommer tillbaka sent för lunch, så en macka eller extra frukt är bra att ta med!

På fredag ska hela mellanstadiet åka skridskor på ishallen. Åk 4 och 6 åker på förmiddagen men vi börjar och slutar vanlig tid och åker tillsammans från skolan. Vi äter lunch lite senare än vanligt så det är bra att ha med sig en frukt. Denna dag är det okej att ta med sig en fika + valfri dryck eftersom att det är en utflykt. Viktigt är såklart att ta med sig skridskor och hjälm samt vara klädd efter väder!

Tisdagen den 21 mars (vecka 12) är det studiedag vilket betyder att skolan är stängd hela dagen. Fritids har öppet som vanligt.

Vecka 11

Måndag:

Tisdag: studiestöd 14.00-15.00,

Onsdag: Kulturskolans show, utomhusidrott Se info ovan

Torsdag: studiestöd 14.00-15.00

Fredag: Skridskor, Se info ovan, Nyhetsbevakare denna vecka är Sami, Emanuel, Sofia D och Evelina.

 

Tack alla fantastiska elever för en otroligt rolig och produktiv vecka! Kul att se när vi kan fokusera på jobbet och när alla är engagerade och glada!

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 😊

0 reaktion på “Veckobrev V. 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *