Veckobrev v. 5

Hej! 😊

Återigen ett stort tack till alla fantastiska elever på Höjden för väl genomförda utvecklingssamtal! Vilka samtalsledare ni är, heja er! Det är en viktig förmåga som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Tack även alla föräldrar för att ni tar en aktiv del av era barns kunskapsutveckling. För att få ett riktigt bra utvecklingssamtal är det viktigt att ni föräldrar bemöter ert barn på ett positivt och engagerat sätt.

Så nu har alla Höjdare nya spännande mål att arbeta vidare mot under våren.

Vi har i veckan också påbörjat den nya Ma-boken, arbetat vid multiplikationstrappan och samtalat om skogens olika användningsområden.

På måndag är det dags för storsamling igen här på Höjden. Den här gången är det böcker i fokus. Det blir utlottning av priser till decemberutmaningen, boktips från alla klasserna och snart invigning av skolans bibliotek!🌟

Kommande vecka kommer åk 6 ha nationella prov, vilket innebär några schemaändringar för Camillas del. Främst att halvklasstimmar blir helklass. Även textilslöjden kommer bli annorlunda, den kommer vara med Noopur i klassrummet.

Vecka 6

Måndag: Storsamling

Tisdag: Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag: Idrott

Torsdag: Idrott, Studiestöd 14.00-15.00

Fredag: Nyhetsbevakare är Max, Wille, Sofija K, Claudia och Elvira

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *