Veckobrev v. 49

Hej allihop!

Den här veckan har vi haft en fullspäckad vecka. Imatte så har vi jobbat med prioriteringsregler och det innebär att man tar multiplikation och division först. Och i NO så har vi jobbat med uppdrag 9. Vi testade olika material som ledningstrådar.

Och idag så åt vi Nobellunch och det var lyxmat och lite senare så fick vi glass. Och på idrotten så körde vi olika stationer med olika bollspel. Den första var fotboll. Och den andra var dopboll. Och tredje var innebandy fast med ovanliga klubbor som var knubbiga. På musiken så har vi sjungit vår skolavslutnings låt och spelat Gittar.
Och på so så har vi skrivit om gudarna och gudinnorna på vikingatiden.

/ Elvira, Claudia, Sofija K, Max och Wille 🙂

Den här veckan har jag (Noopur) inte varit närvarande så mycket. Jag har berättat för klassen att jag och min familj går igenom en tragedi. Och hur mycket bättre jag mår av att vara omringa av mina fina elever som ger många kramar och och mycket omtanke. ❤️

Nästa vecka är den sista arbetsveckan så då kommer mycket fokus vara på att arbeta klart med arbetsområden och avsluta saker och ting.

Vi vill även informera att just nu är delar av skolgården avstängd. Vi har en grävmaskin på plats för att ta bort alla stenar som har kommit fram på kullen och sedan förbättra den med grus. Vi hoppas på att detta ska leda till en förbättring på och runt om kullen.

Idag har vi firat höjdens nodeldag. Det firades med att skolan samlades i matsalen där det var prisutdelning för bästa uppfinning som elverna har gjort i sina faddergrupper. Saga (åk 5) och Vilja (åk 2) vann med sin uppfinning om en hudcancerbekämpare. Vid lunch var det extra fint dukat och vi blev bjudna på kyckling med rotfrukter i ugn och bearnaisesås. Till efterrätt blev det glass 🙂

Vecka 50

Måndag:

Tisdag: studiestöd 14-15

Onsdag: uppdrag k svenska och matte (vi har bytt dag eftersom läxan delades ut en dag senare än vanligt) Idrott

Torsdag: Idrott, studiestöd 14-15

Fredag: nyhetsbevakare Sami, Emanuel, Sofia D och Evelina

Trevlig helg och tredje advent

Kramar från Noopur och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *