Veckobrev v. 38

Hej bloggen!

Den här veckan har vi jobbat med elektricitet,matte,svenska,so och sen hade vi skoljoggen i torsdags och det var ganska svettigt!

När vi hade svenska med Camilla så kollade vi på gramatikbolaget och lärde oss om verb,adjektiv och substantiv. Sen jobbade vi med matten och vi jobbade med mattestationer och vi jobbade mest med uppställning. När vi jobbade med NO så jobbade vi med elektricitet och vi kollade på en bild på en världskarta som man hade tagit på natten och man såg vart det var elektricitet i hela världen. Sen när vi hade SO så jobbade vi med olika tider exempel istiden och vikingatiden. Och vi skrev lite fakta om alla olika tider.

Hälsningar Maja,Sofia w,Sebastian och Diamant. Trevlig helg 😀

Det finns en insamling som kallas springslanten, det innebär att man skänker pengar till SOS Barnbyar och ni kan läsa mer på länken här.

Nästa vecka är det simning på eftermiddagen. Vi åker till Sigtuna efter lunch och har ett dubbelpass i simhallen. Det betyder att en extra frukt kan vara en bra ide. Vi slutar 13.40 med simningen, och åker från Sigtuna ca. 14.00, vi slutar alltså senare, men direkt när vi är tillbaka. Självklart får man gå från bussen, men skriva gärna det här så att vi vet att det är ok =)

Nästa vecka:

Måndag: Simning, ta med badkläder

Tisdag: Ma-läxa och Sv-läxa, Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag: Uteidrott med Camilla och Noopur – behöver ej ha ombyte eller duscha

Torsdag: Studiedag, skolan är stängd men fritids öppet för anmälda

Fredag: Studiedag, skolan är stängd men fritids öppet för anmälda

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla

0 reaktion på “Veckobrev v. 38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *