Veckobrev v. 35

Hej,

Denna vecka började vi repetera ordklassen verb och nästa vecka fortsätter vi med adjektiv och substantiv. Vi kollar först gemensamt på ett klipp där en ordklass i taget förklaras och sedan arbetar vi individuellt med en stencil som vi sedan går igenom tillsammans. Här kan man titta på filmen igen om man vill =)

Nästa vecka kommer vi äntligen igång med SO och vi ska då börja jobba med vikingatiden och det tycker jag ska bli spännande!

Nu ligger månadsinfon ute på rektorsbloggen, se till att läsa det =)

Även Åsa informerar på idrottsbloggen, viktig information även där! Under vecka 36 har Åsa R semester och därför kommer Edvin (som arbetar på F-1 s fritids) att hålla i alla idrottslektioner.

Under de närmaste veckorna (F-klass v 36, åk 4-6 v. 37 och åk 1-3 v 38) kommer alla elever att ha sina egna elevledda utvecklingssamtal och därför kommer verksamheten ibland se lite annorlunda ut. Nästa vecka påbörjar vi att förbereda elevernas samtal för fullt.

Nästa vecka

Måndag:

Tisdag: Slöjd

Onsdag: musik, idrott med Edvin

Torsdag: idrott med Edvin

Fredag:

Trevlig lördag önskar Camilla och Noopur

 

0 reaktion på “Veckobrev v. 35

  1. Hej och tack!
    Finns det någon telefonlista att använda för de föräldrar som behöver byta tid flr utvecklingssamtalen, så att man kan kontakta andra föräldrar? /Jessi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *