Veckobrev v. 18

En kort och solig vecka!

Vi jobbar på med forntiden, multiplikation och ordklasser. Vi har plockat skräp med faddrarna och fikat. Vi har grejat (fråga gärna eleverna om vad de kommer ihåg) och börjat öva på låten som klassen ska sjunga på skolavslutningen!

Jag har skickat med en ny matteläxa idag. Och läsläxan som denna gång är en faktatext. Oftast är faktatexter mycket svårare, och även jag hade väldigt svårt när vi läste 😉. Vi har gått igenom många ord men stötta eleverna även hemma när de tränar i veckan!

Nyhetsbevakare hann vi inte med idag, så vi lottar på måndag.

Den 17 maj har vi Öppet hus här på Höjden och då är det obligatorisk närvaro för alla elever mellan kl. 15-17. Alla barn har en eller flera uppgifter o ni föräldrar vandrar runt i huset för att ta del av allt barnen har att visa 😃. Det kommer också finnas möjlighet till att få se på de nationella proven under den tiden. Mer information kommer men notera datumet och tiden!

inbjudan-öppet-hus-vt16

Månadsinformation finns nu på rektorsbloggen.

Vecka 19

Måndag: Idrott

Tisdag: studiestöd med Anna och Linda

Onsdag: Noopur på bedömarträff, Maria i klassen, Läsläxa och Ma-läxa

Torsdag: Simning! Ta med badkläder =)

Fredag: Nyhetsbevakning

Ha en skön långhelg i värmen! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *