Veckobrev v.17

Hej,

En lite ovanlig vecka men ändå en väldigt bra och spännande vecka! Det var riktigt trevlig att se alla elevers PRAO-redovisningar och höra hur de hade haft det. Väldigt olika upplevelser, men alla positiva!

Jag har nu lagt upp de flesta av era presentationer, gå gärna in och titta på varandras och kommentera. Och många av er har fått kommentarer av kompisar, föräldrar eller mig på annat. Se till att kolla på din flik och svara =)

Utöver det har eleverna arbetat med värdegrund tillsammans med Cecilia, skrivit klart en faktatext om stenåldern. Och sedan njutit av att se på Fred Flinta och samtalat om vad som faktiskt kan ha stämt och vad som var påhittat i filmen. 😊

Jag gav ingen läsläxa till nästa vecka eftersom att det är två korta veckor. Däremot är det elever som inte hittade till läxan denna vecka som var att skriva en bokrecension om Nyckeln till skatten. Jag har nu försökt göra ännu tydligare på Showbie så att alla kan göra klart den.

I går var det lite prat om att det kanske blir simning på måndag. Men det blir ingen simning! Så det är vanliga idrottskläder som gäller.

Nästa vecka är det röd dag på torsdag, Kristi himmelsfärdsdag. Då har både skola och fritids stängt. Fredag är en klämdag, men fritids har öppet för anmälda.

v.18:

måndag: Idrott (ute)

tisdag: Studiestöd kl. 14.00-15.00

onsdag: Ingen läsläxa, endast Ma-läxa

torsdag: lediga (skola och fritids stängt)

fredag: klämdag (fritids öppet för anmälda)

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *