Veckobrev v. 16

Hej, då var vi här igen!😊

Den här veckan har vi tränat på klockan på engelskan, multiplikation med höga tal på matten och finslipat Den magiska dörrens fem kapitel. Eleverna har ock haft en fantastisk föreställning med Kulturskolan.

Nästa vecka ser lite annorlunda ut.

På måndag (25/4) är jag inte med klassen utan istället kommer Kristoffer och Cecilia vara där. På onsdag (27/4) ska hela klassen vara på PRAO eller SETT-mässan (vissa fritidselever). Och på fredag (29/4) är det studiedag, dvs. skolan är stängd.

Läxorna kommer vara till torsdag eftersom vi inte är här på onsdag. Det är Ma-läxa som vanligt. Läsläxan har den här veckan bytts ut mot en skrivläxa. Eleverna ska skriva en bokrecension om boken vi har läst. På showbie finns frågor som eleverna ska svara på.

Vecka 16:

Måndag: Ute idrott, Kristoffer och Cecilia med klassen.

Tisdag: studiestöd 14.00- 15.00

Onsdag: PRAO / SETT-mässa

Torsdag: Ute idrott, Ma-läxa, Sv-läxa (Bokrecension)

Fredag: Studiedag, Fritids för inskrivna. 

Trevlig helg! 😀

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *