Veckobrev v. 46

Hallå i höstmörkret!

Vi har jobbat på med multiplikation och division i matematiken, och med våra faktatexter i svenska. I tisdags åkte vi till biblioteket för att låna lite böcker, och det gick kanonbra för hela klassen. Vi har också hunnit ha fadderidrott med förskoleklassen. Det är riktigt roligt att se hur treorna tar ansvar och vet hur man är en bra förebild till de yngre.

20151112_083708          20151112_08371020151112_083605

För att uppmärksamma Barnboksveckan har vi på Höjden valt att varje dag se en saga från ett annat land än Sverige. Vi har tagit hjälp av läsfixarna (Cowboyen och Konstnären) för att sedan sammanfatta sagorna och skapa bilder. Fråga gärna era barn vad de olika berättelserna kommer ifrån och handlade om.

På torsdag nästa vecka är det öppet hus. Se inbjudan i förra veckobrevet! Eftermiddagen är obligatorisk för eleverna. Kan man inte närvara behöver ni ansöka om ledighet. Vill någon familj baka till vår fikaförsäljning blir vi givetvis jätteglada! Mejla mig i så fall!

Vecka 47

Måndag: Idrott

Tisdag: Studiestöd 14.30-15.30

Onsdag: Läsläxa kap 10, eleverna får sin första engelska läxa

Torsdag: Idrott, Öppet hus kl. 15-17

Fredag: Slöjd

Vi ber också alla som går på fritids fylla i jullovslapparna så att vi kan planera på bästa sätt! Det kan ni göra här.

Trevlig helg ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *