V. 20

Hejsan!

Hoppas ni alla haft en mysig helg och är laddade inför en ny vecka! Det är vi!
Denna vecka har eleverna en del prov och omprov. Bland annat så skriver de som behöver omprov i svenska imorgon (tis) kl 15.00-16.00 på studiestöd. Alla elever som detta gäller har fått en påminnelse i teams ifrån Emma. På torsdag skriver 7A NO och musikprov. 7B skriver musikprov på torsdag och har NO provet på fredag.

Nästa vecka på onsdag har vi fokusdag på högstadiet! Det innebär att eleverna själva kan välja 4 eller färre ämnen att fokusera på den dagen för att nå målen eller höja ett betyg inom det ämnet som eleven själv väljer. Detta är ett utmärkt tillfälle att tillsammans med era barn kika in i IST och tillsammans välja vilka ämnen han/hon borde välja och fokusera på den dagen! Ett toppen tillfälle för er vårdnadshavare att få reda på hur det går och känns i alla ämnen för just ditt barn😃🍀

Återkommer med en ämneskoll imorgon! Hej hopp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *