Fokusdagen en riktig höjdardag!🍀

Vilken fantastiskt bra dag det blev igår! Eleverna visade stort engagemang och alla gjorde sitt innersta för att dagen skulle bli så bra som möjligt!

I slöjden var det knäpptyst för att eleverna var så fokuserade. Ifrån musiksalen hördes ljuv musik ifrån elever som kämpade med sitt instrument och ensemblespel. Så många som lyckades ro arbeten i mål, träna nya förmågor och lära sig saker. Vi arbetade över både klass- och årskursersgränserna, vilket upplevdes som väldigt positivt för att stärka VI-känslan. Korridorerna stod tomma under lektionstid (eftersom alla hade lektioner samtidigt) och i klassrummen var det arbetsro! Vi lärare gick hem med en otroligt bra känsla och vi hoppas att detta fokus kan hålla i sig ända fram till den 13 december när vi lärare ska sätta betygen. Extra kul är att vi också fått super bra respons om dagen ifrån eleverna!🌟 ”Vi vill ha fokusdag varje vecka!” ”Bästa dagen på året!” Kul..kul..kul!

Som ni hör, en riktig höjdar dag!🍀 heja alla våra fina elever!

I veckan hade vi även föräldrasamråd på skolan och ett önskemål från föräldrarna har varit att engagera och jobba med team-känslan även utanför skolan.
I åk 7-8 planeras därför en After school den 13 mars för alla elever och föräldrar. Mer info och inbjudan kommer, men skriv upp detta datum redan nu.

Trevlig helg🌟 och ha en härlig första advent! 🕯

 

En reaktion på “Fokusdagen en riktig höjdardag!🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *