Veckobrev v.15

Hej, först och främst måste vi ju säga bra jobbat med NP i engelska, vi är så stolta över alla elevers insats 😍🌟

Den här veckan har vi även påskpysslat, fortsatt förbereda oss inför NP i matematik, jobbat vidare med ljud och ljus i NO. Vill man titta på gamla prov finns det i onenote under innehållsbibliotek – Ma kartläggning. I SO har vi börjat jobba med samhällskunskap där arbetet kommer innebära att läsa mycket på egen hand och sen på lektionerna diskutera frågor kopplat till ämnet. På onenote under innehållsbibliotek – SO – samhällskunskap finns alla kapitlen så att man kan läsa hemma om man vill förbereda sig mer inför diskussionerna där man blir bedömd, man kan även såklart lyssna på inläsningstjänst. Efter lovet kommer vi att jobba och diskutera kapitel 2 ”medier” och kapitel 3 ”individer och grupper”.

 

Jag och Noopur har gjort en planering för resterande tid av terminen så att eleverna är mer medvetna om vad vi kommer att jobba med samt tidsåtgången för det olika områdena. Den finns också på onenote – innehållsbibliotek – planering vt19.

Denna vecka har vi också med ett informationsbrev från Susana Olsson Casas, chef för barn- och ungdomsförvaltningen i Sigtuna kommun. I sitt brev till er berättar hon om hur vi i kommunen nu tar ett gemensamt grepp för att förbättra kommunikationen och samverkan mellan föräldrar och förskola/skola. Målet med det gemensamma arbetet är att skapa ökad trivsel, trygghet och arbetsro för alla på förskolan/skolan, stora som små. Därför kommer de kommunövergripande riktlinjerna kring trygghet och arbetsro tas fram av personal, föräldraråd och ledningsgrupper tillsammans. Läs hela Susanas brev för att få reda på mer om arbetet och varför det är så viktigt att vi gör det tillsammans, för barnens bästa. Det gör ni här

Vecka 16 – Påsklov

 

Vecka 17

Måndag: Annandag påsk – Lediga

Tisdag:

Onsdag: Idrott

Torsdag: Idrott

Fredag: Fredsgsfinal ”Alla med”- rosa fredag

 

Trevlig helg och ha nu ett härligt lov, det förtjänar ni alla! Gör något tokigt 😃 Kram från Camilla & Noopur 😍🐣

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *