Veckobrev v.14

Hej, den här veckan har alla jobbat på superbra inom olika ämnen. Stormaktstiden är nu avslutad där eleverna skrivit egna sammanfattningar, bra jobbat 🌟 På engelskan har vi fortsatt öva inför NP genom att bland annat göra gamla prov.

 

På måndag och onsdag är det nationella prov i engelska. På måndag börjar vi kl 8:00 för att inte lunchen ska bli försenad. Vi slutar därför skoldagen lite tidigare än vanligt, ca 14:15. Onsdagen är som vanligt. På båda provdagarna kan det vara bra att ta med tex en frukt, smörgås eller drickyoghurt för att fylla på energin.

 

Vecka 15

Måndag: Engelska NP (vi börjar kl 8:00)

Tisdag: Ma-uppdrag

Onsdag: Engelska NP. Idrott

Torsdag: Idrott

Fredag: Fredagsfinal ”Alla med”-påskfredag 🐣

 

Trevligt helg önskar Camilla och Noopur ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *