Veckobrev v. 5

Hej!

Ännu en produktiv vecka med mycket träning på olika texttyper i svenskan. Vi jobbar vidare med människokroppen och har denna vecka läst på om blodomloppet. I SO fortsätter vi med Europa och skriva om en regin men har också uppmärksammat förintelsen eftersom att det i söndags var förintelsens dag. Tyvärr har vi inte hunnit med så mycket i matematiken (men ett kort test) och engelska eftersom många lektioner gått till svenska och förberedelser inför nästa vecka.

Nästa vecka är det nationella prov på tisdag och torsdag. Då börjar eleverna kl. 8.00 i klassrummet, så vi öppnar upp vi 7.50. Väldigt viktigt att komma i tid. Ta med en extra frukt, macka och vattenflaska.  Vi anpassar elevernas raster och lunchtider den dagen.

Ny biologiläxa finns att läsa på OneNote, kommer handla om kosten. Den ska vi bearbeta på fredag så se till att läsa/lyssna.

Vecka 6

Måndag:

Tisdag: Nationella prov SV, se info ovan.

Onsdag: idrott

Torsdag: Nationella prov, se info ovan. Idrott, språk

Fredag:

Måndag vecka 7 är det studiedag, så skolan är stängd.

Trevlig helg önskar Noopur, Camilla och Peder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *