Veckobrev v. 4

Hej!

Änne ett veckoslut och återigen väldigt stolta och nöjda lärare som får skriva veckobrev! Önskar ni kunde vara här med oss på dagarna och se hur era barn jobbar hårt, följer regler, har en positiv inställning och ger 100% här på skolan!

Wow ⭐️🥰 Heja er! ⭐️🥰

Vi jobbar mycket med svenska denna vecka, och försöker förbereda oss så gott det går inför nationella provet. Det kommer vara två läsförståelsedelar och två skrivdelar. Vill ni hemma stötta så rekommenderar vi att läsa mycket och samtala om det ni läst! Skriva olika texttyper kommer vi göra nästa vecka, och då utgå ifrån infon på onenote.

Vi håller också på att avsluta Ma kapitlet om sannolikhet och diagram. Idag hade vi riktigt härliga NO stationer och bearbetade läxan om skelettet, leder och muskler. Vilka kunskaper! Heja ⭐️ Nästa vecka är det ny läxa i Biologi/svenska. Finns i onenote och Inläsningstjänst  att läsa/lyssna.

Den här veckan har Peder varit med klassen ungefär på 50%. Han går sista året på lärarutbildningen och gör sin sista vfu (praktik) hos mig och Anna. Nästa vecka kommer han börja hålla i fler lektioner. Han är med oss till slutet på mars.

Vecka 5

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:idrott

Torsdag: idrott, studiestöd 15.20-16.05

Fredag: Biologiläxa läs s. 28-41

Trevlig helg önskar Noopur, Camilla och Peder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *