Veckobrev v. 2

Hej!

Vilken startvecka vi har haft! Massa kul och nytt har vi hittat på =)

Vi har startat igång med SO – Europa idag, och även biologi och människokroppen. Svenskaläxan framöver kommer bli att läsa faktatexter i biologi, så att vi kan ägna tiden på skolan att diskutera och bearbeta informationen vi har läst. Jag kommer lägg upp på OneNote i fliken för biologi för varje vecka vad som ska läsas. Ni kan också gå in på inläsningstjänst och lyssna på texten om ni vill. Första läxan kommer vara till fredag v. 4.

I matten har vi börjat med sannolikhet. Det är ganska kul men handlar mycket om kortlekar. Är du inte van med vilka kort som är spade, hjärter, ruter och klöver så är mitt tips att spela lite kort med familjen i helgen =)

Vi har också hunnit åka skridskor, laga ris och wok, och börjat läsa på Handboken för superhjältar del 3. Men det jag tror alla ni är mest peppade för är ju flytten som skedde idag. =)

På måndag börjar vi uppe vid paviljongerna. Det är samma regler och rutiner som gäller, extra viktigt att vi alla påminner om det. Under veckan kommer eleverna få skåp som de kan få ta med hänglås till och låsa. Ta då med en extra nyckel som ska finnas på skolan. Alla möbler/inredning är inte riktigt på plats än så vi får klara oss tills vidare. Eleverna har önskat få ha innerast mellan 9.30 – 10.00 så det kommer vi testa redan från måndag (förutom en elev varje dag som jobbar i boden med sin fadder). Lunchrasten har vi nere på gården som vanligt.

Vi har på skolan i vecka introducerat en konsekvenstrappa för att främja beteenden som följer skolans regler och värdegrund. Med eleverna har vi pratat om trappan med konkreta exempel för när man är på de olika stegen. Titta på bilden tillsammans hemma så ni alla förstår stegen.

Nästa vecka kommer Camilla vara med oss lite på dagarna, det ser vi alla fram emot =)

Vi har haft en sån härlig startveck på den här terminen att jag faktiskt vill lyfta alla i klassen som höjdare denna vecka! Ni är taggade, engagerade, peppande och motiverade. Ska bli så kul att få spendera våren med er 😍⭐️

Vecka 3

Måndag:

Tisdag: studiestöd 14.20-15.20

Onsdag: Idrott

Torsdag: Idrott

Fredag:

Trevlig helg alla höjdare! Och kom ihåg att försöka hitta lite tid för något kortspel =)

Kramar från Noopur

2 reaktion på “Veckobrev v. 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *