Veckobrev v. 50

Hej!

I veckan har vi jobbat på massa, försökt bli klara och kämpat. Kul att se att ni fortfarande har energi att ge och kämpar på lektionerna! I matten jobbar vi med ekvationer, som är lite krångligt. Idag har ni fått en sammanfattad genomgång av mig, hoppas det hjälpte (finns på OneNote om ni vill se igen).

I betygstider så är det en hel del känslor o stress. Påminner om den här filmen igen, och att det är terminsbetyg som kommer nu. Vi har också pratat en del om att inte jämföra med varandra och hoppas ni hemma pratar om det här så att eleverna får dela sina känslor.

Idag har klassen jobbat med Bobo och jag har arbetat hemma med att bl.a. läsa era fantastiska arbeten med ”mot alla odds”! Otroligt kul att få ta del av era tankar – speciellt när ni satte rubriker på kapitel ifall ni skulle skriva memoarer. Visa gärna dessa hemma, riktigt nyfiken blir man på hur era memoarer skulle se ut =)

Nästa vecka är vår sista arbetsvecka! Mån- onsdag jobbar vi som vanligt utifrån schemat.

På torsdag börjar vi 8.10 med slöjd och efter tiorasten åker vi mot Ishallen. Tänk på bra kläder, gärna egna skridskor och hjälm om du har – annars finns det att låna men kan vara svårt med storlekar. Kolla med varandra om det finns extra par hos någon. Du får ta med egen lunch om du vill, annars får du från skolan. En godsak och dryck. Vi åker från ishallen ca 13.00 och du väljer om du slutar där nere, hoppar av på vägen eller åker med hela vägen.

På fredag är det julavslutning och då börjar vi i klassrummet som vanligt 8.10. Vi dansar polynäsdansen i idrottshallen och slutar ca 10.00.

Vårterminen börjar igen den 8 januari 2019, kl. 8.10 enligt schema.

Vecka 51

Måndag:

Tisdag: 

Onsdag: Idrott i klassrummet, behöver ej ombyte. Pyssel med faddrar på eftermiddagen.

Torsdag: vi åker skridskor, se info ovan

Fredag: Skolavslutning, se info ovan

Trevlig helg önskar Noopur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *