Veckobrev v. 49

Tjohoo! Fredag, alla muntliga NP klara, och två veckor kvar till lov 🌲☃️

Här kommer en sammanfattning av veckan av Sami och Rafael

Nästa vecka på måndag är det Nobeldagen! Det firar vi med lite finare lunch och Höjdens nobelpris. Idag har alla elever lottat och på måndag får vi se vem som vinner 🏅Vi har också idag fått reda på att klassen vann skoljoggen i år! Hurra 👏👏 Pris för det kommer i veckan förstod vi det som.

Spanskaläraren är sjukskriven/föräldraledig fram till jul och därför har eleverna fått en hemuppgift. De får välja om den görs hemma eller i skolan, och varje vecka på torsdagar görs avcheckningar med Noopur så vi hinner klart i tid.

en påminnelse om närvarorapporterng på Dexter: kommunens system för registrering av frånvaro är igång helt och hållet. Det betyder att vi lärare kan fylla i sen ankomst och frånvaro från lektioner digitalt. Systemet skickar då ut ett sms/mail till er som vårdnadshavare. Viktigt är då att ni förstår att vi registrerar alla minuter som elever inte är närvarande, t.ex. 10 minuter sen in från rast eller 20 minuter ute i korridoren. Självklart registrerar vi inte tid om vi ser ett behov eller en anledning som elever behöver gå ifrån/kommer sent eller liknande. Är läget så att vi inte vet vart en elev är, då ringer/mailar vi alltid direkt till er.

Vecka 50

Måndag: Nobeldagen

Tisdag: sista studiestödet

Onsdag: idrott

Torsdag: idrott, möjligen en överraskning från Noopur. Håll utskick här på bloggen.

Fredag: fredagsfinal: mysfredag

Trevlig helg alla stjärnor i åk 6! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *