Veckobrev v. 41

Hej,

I veckan har vi jobbat på med bl.a. gamla nationella prov i svenska, area och omkrets i matematik och fortsatt arbetet med friluftsliv i idrotten. Eleverna har också kommit igång med sina IUP målen och jobbar medvetet för att utvecklas.

Vi har också fortsatt prata en del om beteende, bemötande och attityd i klassen. Jag börjar med att hälsa att skorna har blivit mycket bättre och även tuggummin.👍⭐️ Fortfarande är det några vi måste påminna men en betydlig förbättring som grupp. Den här veckan har vi pratat en om ljudnivå och att vi skriker när vi pratar med varandra i korridorerna och matsalen. Alla behöver tänka på vilken samtalston man har och använder. 👂 Det blir nästa veckas mål.

Viktig information från rektor finns här.

Idrottslärnarna hälsar att kommunen ordnar simskola under vecka 44, vill du gå så kan man anmäla sig här. Nästa vecka blir det också sista veckan med utomhusidrott.

Vecka 42

Måndag: NOMP uppdrag klart, nytt uppdrag för kommande vecka. 

Tisdag: studiestöd 14.20- 15.20

Onsdag: idrott, ute

Torsdag: idrott, ute. 

Fredag: 

Trevlig helg önskar Noopur och Camilla 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *