Veckobrev v. 12

Hej alla höjdare 🍀

Den här veckan sammanfattas så här

Den här veckan har vi testkört det nya schemat och även fått lära känna Lotta. Det känns toppen! Och klassen visar upp sig från sina bästa sidor hela veckan – heja ⭐ I och med ändringar i schemat blir det ny läxdag för svenskauppdragen. Så matten kommer fortsätta vara tisdag till tisdag, och svenska och engelska läxan blir från torsdag till torsdag.

Nästa vecka på tisdag kommer Marie Unander Sharin till skolan och håller förebyggande undervisning för elever i åk 6 om alkohol och droger. På kvällen är även vårdnadshavare välkomna på en föreläsning av Marie med förebyggande syfte kring hur man ska tänka kring alkohol och droger bland unga. Välkomna till matsalen kl 18:00!

På tisdag nästa vecka är vi med naturskolan. Vi blir hämtade på skolan, och spenderar dagen ute på Rävsta. Därifrån blir vi lämnade med buss, ca. 13.30. Vill man ha mat med sig är det ok, annars får vi lunch där. Man får som vanligt ha med sig en godsak och en dricka. Delar av dagen är vi ute, så klä er varmt.

Vi har börjat planera årets Höjdareftermiddagen – som är ett öppet hus då vi bjuder in er föräldrar. I år blir det den 15 maj. Eftermiddagen är obligatorisk för eleverna, det räknas som skoltid eftersom vi tar sommarlov lite tidigare. Kan man inte närvara så ansöker man om ledigt som vanligt. Inför Höjdareftermiddagen har åk 5 blivit tillfrågade att ansvara för fika-försäljningen. Det är ett sätt för klassen att samla in lite pengar för en aktivitet men inget vi lärare kan ansvara för. Om det är något klassen vill göra, måste ni hemma hjälpa till att styra upp så att vi har någon/några kan ansvara. Fundera hemma, prata med varandra och hör av er här eller på mail om ni undrar något 🙂

Vecka 13

Måndag: idrott

Tisdag: Naturskolan – se info ovan. Ma uppdrag

Onsdag:

Torsdag: Idrott, Sv och eng uppdrag

Fredag: Påskledigt

Vecka 14 PÅSKLOV

Vecka 15: På tisdag 10/4 är det dags för vaccination dos 2 för tjejerna.

Trevlig helg önskar Camilla och Noopur

0 reaktion på “Veckobrev v. 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *