Vaccination (tjejerna) + Käppala

Hej!

Imorgon är det vaccination för tjejerna. Vissa har frågat om man får ha med sig en förälder, och då har jag tagit frågan vidare till skolsköterska Åsa men ännu inte fått ett svar. Jag tänker att kan man vara med som förälder så kommer man på morgonen så tar vi dessa elever först. 

Vi har nu en (kanske två 🤗👏) föräldrar som kan följa med oss till Käppala på torsdag. Det betyder att vi ska ha med oss matsäck och vi har beställt baguetter, frukt o festis från skolan. Vill man så får man ta med sig extra/egen mat och en godsaker i form av bulle, kaka, munk t.ex. (Vi tar inte med godis, chips eller liknande)

Det kan tänkas att vi kommer tillbaka något senare dessa dagar o det kompenserar vi genom att låta barnen gå hem tidigare onsdag 18/10 när vi lärare har fortbildning, då slutar barnen 13.30 istället för 14.15, vi behöver även börja tidigare för att hinna i tid, redan 7.30! ⬅️

Här gärna av er här om ni har frågor, så kan alla ta del av frågorna och svaren 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *