Hemuppdrag

Idag skickade vi hem läsårets första uppdrag 😃 Som vanligt blir det ett i matematik och ett i svenska. Matten får eleverna hem på papper medan svenskan finns på paddan. Uppdragen i svenska finns på OneNote under avsnittet ”innehållsbibliotek” och sedan under sidan ”uppdrag svenska”. I och med att OneNote tyvärr har krånglat lite på en del paddor så finns uppdraget även på Showbie men det kommer det inte göra så fort OneNote funkar för alla. Eleverna har fått tilldelat vilken nivå de ska göra. Om det är några frågor eller funderingar är det bara att mejla till Camilla. 

Lite senare på  terminen drar vi igång med engelskan.

Idag fick eleverna också ett extrauppdrag i NO – fråga gärna om vad de ska göra. (det finns här på bloggen också under NO om du har glömt 😉)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *