Veckobrev v. 22

Hej!

Nu går det snabbt mot sommarlov. Vi har i veckan skrivit färdigt våran berättelse om Huset, haft Ma-prov på division och avslutat mycket inom SO. Vissa hade lite kvar på kapitel 8, gör klart hemma. Nu är det så lite kvar att vi måste bli klara 😉 Hela klassen kämpar verkligen på nu dom här sista dagarna och fokus är fortfarande på topp! Heja 🌟😊

Nu är det dags för ”långhelg” igen, skolan är stängd måndag 5/6 och tisdag 6/6. Fritids är öppet på måndag. När vi sedan ses på onsdag är det full fart mot skolavslutningen som vi har måndag kväll den 12:e. Eleverna samlas i respektive klassrum kl 17:45 (skoldagen slutar kl 13:15 så att alla hinner hem och göra sig festfina). Föräldrar, syskon och andra nära och kära tar plats utomhus så börjar avslutningen kl 18. Vi beräknar sluta till kl 19. Välkomna!

Som det brukar vara de sista skoldagarna på läsåret är det mycket roligt som händer. På torsdag är det dags för ”Öppen scen” som skolans 5:or ansvarar för. Alla elever som vill har möjlighet att visa upp sina talanger. Heja alla ni som vill och vågar! På måndag den 12/6 kommer vi traditionsenligt har tårtkalas, mer information kommer i nästa veckobrev. Vi lottar grupper som nästa vecka kommer få planera sin tårta och bestämma vilken ingrediens varje elev tar med sig.

Vi påminner än en gång att vi inte tar med leksaker till skolan eller fritids. Fidget spinner klassas som leksak.

Om ni har några skolböcker eller biblioteksböcker hemma vill vi att ni tar med dem till skolan under kommande vecka. Torsdag 8/6 är sista dag att lämna in sin IPad. Även laddare lämnas in, kolla att den är hel. Om laddaren är borttappad blir man ersättningsskyldig.

Om ni inte redan läst rektorsbloggen finns den att läsa här

Vecka 23

Måndag: Ledigt

Tisdag:  Ledigt

Onsdag: Utomhusidrott

Torsdag: Utomhusidrott, ta med Ipad och laddare till skolan!

Fredag:

Kramar från Noopur och Camilla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *