Veckobrev v. 12

Hej!

Den här veckan har vi fortsatt mäta och omvandla enheter. Vi har börjat fördjupa oss i ett landskap, tränat på vad olika fritidsaktiviteter kan heta på engelska och uppmärksammat olikheter när vi rockade sockorna. Vi rockade sockorna för att uppmärksamma den internationella down syndrome dagen och det tycker vi passar fint med skolans vision:

”Alla är olika, alla är unika, alla kan lyckas!”

Vi har också programmerat leksaksdjur, färdigställt vårt manus till vår faktatext i NO och varit ute en del i det fina vädret. Vi hinner med mycket under vecka och alla har haft som mål att komma ihåg att ha en positiv attityd även när saker är svåra, tråkiga eller krångliga. Heja åk 4! =)

No automatic alt text available.Image may contain: 1 person, standing and outdoorImage may contain: 2 people, people sitting, child and hat

I och med att skolstrukturen förändras i kommunen välkomnar vi nya elever till åk 4 och 5 i slutet av vecka 14. Vi har pratat om det här i klassen men det är också viktigt att ni tar del av informationen som finns på rektorsbloggen, länk dit hittar ni här.

Nästa vecka och veckan efter kommer kulturpolen till åk 4 på fredag och arbetar med oss hela dagen. Det betyder att det vanliga schemat bryts samt all vanlig undervisning. Tips är att ha bekväma kläder. Arbetet kommer fokusera på värdegrund och samarbete, samt medeltiden! Spännande =)

Eftersom vi inte hann se lilla aktuellt lägger jag ut en länk här så ni kan se det i helgen =)

Vecka 13

Måndag: Alla ska ha sett flippen ”Programmera mera”

Tisdag: Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag: Idrott

Torsdag: Idrott, studiestöd 14.00-15.00

Fredag: Kulturpolen hela dagen.

Trevlig helg alla fantastiska fyror! Vi ses på måndag. 

Kramar från Noopur och Camilla

0 reaktion på “Veckobrev v. 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *