Veckobrev v. 8

Hej alla fyror och föräldrar!

Nu är vi i mål, äntligen lite ledighet och lov! Hoppas bara vädret håller i sig ❄☀

I veckan har vi haft badminton på idrotten och lyckats riktigt bra enligt Edwin som återkopplar med mycket positivt!! Heja! Vi har fortsatt med multiplikation, programmering och arbetat med spökhistorier. Idag har vi tränat på att kunna resonera när vi diskuterat historiska uppfinningar, riktigt kul att höra eleverna. På uppdrag av elevrådet har vi samtalat om vad orden ”arbetsro” och ”kränkning” betyder.

Som vanligt har ni fått uppdrag i svenska och ma till tisdag vecka 10. Det valfria uppdraget i engelska ligger också som vanligt i showbie. Från och med v. 10 kommer också nyhetsbevakarnas uppdrag förändras lite, de kommer nämligen få redovisa för åk 1, alltså i faddergruppen. Tänk på att anpassa din presentation till mottagare! =) 

Vecka 10

Måndag: 

Tisdag: Studiestöd 14.00-15.00

Onsdag:Idrott

Torsdag:Idrott, studiestöd 14.00-15.00

Fredag: Nyhetsbevakare denna vecka är

Trevlig lov alla fantastiska fyror! Massa kramar från Noopur och Camilla

0 reaktion på “Veckobrev v. 8

    • Hej Stella, vad bra att du frågar.
      Den här rundan bedömer vi inte eftersom jag inte kommer vara med där nere. Men det är ju ändå viktigt att det blir bra så att ettorna uppskattar att ni kommer. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *