Veckobrev v. 2

Hej och välkomna till vårterminen 2017

I tisdags slog vi upp portarna till ännu en spännande och lärorik termin på Höjden. All personal hade en gemensam planeringsdag på måndagen och vi kunde konstatera att vi har en väldigt bra arbetsplats och skola med många positiva barn och vuxna.😊

Vi hoppas att ni har läst många intressanta och spännande böcker under december (och kanske fortsatt även i januari). Måndag den 30 januari kommer vi att ha en storsamling där vi får lyssna på några bokrecensioner samt att utlottning ska ske till alla som har lämnat in sitt läsprotokoll. Kom ihåg att lämna in det under nästa vecka om du inte redan har gjort det så att du har chans att vinna fina priser!

Nästa vecka börjar vi med uppdragen igen, så på tisdag kommer det uppdrag i Svenska och Matte.

Under vecka 5 kommer verksamheten på skolan se lite annorlunda ut.

Tisdag 31/1 och onsdag 1/2 kommer åk 4-6 ha elevledda utvecklingssamtal en av dagarna och PRAO den andra dagen.

Torsdag 2/2 och fredag 3/2 är det dags för F-3 att ha elevledda utvecklingssamtal men istället för PRAO åker de som inte har samtal till Pinbackshallen och åker skridskor.

Hälsningar från Camilla och Noopur

0 reaktion på “Veckobrev v. 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *