Terminstart =)

Välkomna tillbaka alla elever och föräldrar från julledigheter =)

Idag har vi kört igång och det känns toppen att vara tillbaka! Vi har gjort några småändringar i schemat som bl.a. kommer innebära att musiken är flyttad till senare på dagen men inga skillnader i start-och sluttider. Vi har pratat om det här med eleverna och så snart vi har fixat till det läggs ett uppdaterat schema ut här på bloggen.

Idag har vi pratat mycket om jämställdhet, rasism, förändringen över tid, Martin Luther King Jr. och hur mycket som har förändrats eller inte? En intressant tanke att starta terminen med, och vi kommer jobba vidare i veckan.

Vi har till exempel sett den här videon

Läxorna börjar vi med nästa vecka, likaså studiestödet. Decemberutmaningen är nu avslutad och därför behöver man komma ihåg att ta med lappen till skolan.

Senare i veckan kommer det också tider för de elevleddautvecklingssamtalen, som blir v. 5.

/ Noopur och Camilla

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *